Keresés
Belépés
Online felhasználók
Jelenleg 0 felhasználó és 98 vendég van a webhelyen.
Honlap térkép

Környezetvédelem

Életterünk növekedésével fokozatosan elpusztítjuk környezetünket. Foszilis energiahordozóink rendelkezésre állása véges. Kőolaj és földgázkészletünk már csak néhány évtizedre elegendő. Egyre magasabb költségekkel lehet a mélyebb rétegekben lévő kőolajat kinyerni. Földünk faállománya rohamosan csökken. Ezek az energiahordozók nélkülözhetetlenek az elektromos áram hagyományos előállításához.

Cégünk a takarékos berendezéseivel hozzájárul környezetünk megőrzéséhez. Minél kevesebb energiát használunk, annál kevesebb fát vágnak ki, annál kevesebb kőolajat, földgázt égetnek el erőműveinkben, ezáltal sokkal tovább élvezhetjük az olyan tevékenységeket, amikhez ezek az energiahordozók nélkülözhetetlenek.

A legkörnyezetbarátabb megoldás a megújuló energiaforrások használata. Cégünk számos megoldást kínál arra, hogy otthona takarékos, környezetkímélő, de ugyanakkor kényelmes és biztonságos legyen.

Napelemekkel függetlenítheti háztartását az erőművek által biztosított, drága villamos energiától. Napkollektorral a lakás fűtését, melegvízellátását lehet biztosítani anélkül, hogy visszafordíthatatlan károkat okoznánk környezetünknek. Hőszivattyú alkalmazásával a föld belső hőjét felhasználva fűthetjük otthonunkat.


Legyen Ön is előrelátó, válassza energiatakarékos berendezéseinket, valamint megújuló energiaforrásokat hasznosító rendszereinket!

Goboker Kosár
ArchEnerg Klaszter

Cégünk az ArchEnerg
Megújuló Energetikai és Építőipari Klaszter tagja

Goboker Hírlevél

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel
Legfrissebb kép
Zsombói munka