Harmonet

Tartalom átvétel HarmoNet
Mindenkinek akinek lelke van
Frissítve: 8 óra 36 perc

... de mi van a gyász előtt? Tudom, hogy meg fog halni!

2021, január 19 - 08:58
Azt sokan tudjuk, hogy a gyász különböző szakaszait különböztethetjük meg egymástól, de azt kevesebben ismerjük, hogy a gyász folyamatába már az az időszak is beletartozik, amikor tudjuk: szerettünk meg fog halni. Szaknyelven ez az anticipációs gyász. Vajon hogy reagálunk erre? Tudjuk a megfelelő mondatokat, szavakat? Elmondhatjuk ezeket?
Kategóriák: Zöld hírek

Keddi HarmoNet horoszkóp 2021-01-19

2021, január 19 - 08:00
Ma nagy energiákkal látunk neki teendőinknek. Egész nap energikusabbnak érezzük magunkat, lelkesen oldjuk meg a nehéz feladatainkat. A türelem azonban nem az erényünk, feszültséggel töltenek el az aprólékos teendők. Ma fogaink lesznek érzékenyebbek, - ha már régen jártunk a fogorvosunknál, akkor ezt ma megbánhatjuk. Ellenőriztessük a fogainkat, de a mai napon kerüljük a foghúzás, vagy a gyökérkezelés műveletét. Erre válasszunk más időpontot!
Kategóriák: Zöld hírek

Hétfői HarmoNet horoszkóp 2021-01-18

2021, január 18 - 08:00
Ma szembe kell, nézünk a fejfájás kellemetlen tünetével. Jól tesszük, ha alaposan kiszellőztetjük a fejünket egy nagy sétával! Ma megtehetjük, hogy süteményt sütünk, jól fog sikerülni a művünk. A kenyeret is megsüthetjük magunk, de ehhez speciális lisztet vásároljunk. Ma szívesen vesszük, ha egy kis szénhidrátot ehetünk. Nem kell számolgatnunk a kalóriákat, gyorsabb az anyagcserénk!
Kategóriák: Zöld hírek

Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2021-01-17

2021, január 17 - 08:00
Ma művészi énünk nyilvánul meg erőteljesebben. Szárnyal a fantáziánk, érdekes álmaink lehetnek, melyeket lerajzolhatunk, lefesthetünk. Ha a fotózás a kedvtelésünk, akkor ma mindenképpen készítsünk néhány felvételt! Menjünk ma friss levegőre! Tehetünk egy jó nagy sétát a természetben, de ha erre nincs alkalmunk, akkor szellőztessük ki jó alaposan a lakásunkat. Ha cigarettázunk, akkor csökkentsük az elszívott cigik számát. Törődjünk lelkünkkel is: meditáljunk, vagy imádkozzunk!
Kategóriák: Zöld hírek

Szombati HarmoNet horoszkóp 2021-01-16

2021, január 16 - 08:00
Szeretnénk a saját elképzeléseink szerint intézni az ügyeinket, de többször is akadályokkal találhatjuk magunkat szemben. Ma érzékenyek leszünk, egy rosszul megfogalmazott mondattal is könnyen megbánthatjuk egymást. Lehet, hogy kedvesünk egyáltalán nem akar megsérteni, csak éppen helytelenül hangsúlyozott egy szót. A szex csak akkor lesz fontos, ha érzelmekkel párosul.
Kategóriák: Zöld hírek

Pénteki HarmoNet horoszkóp 2021-01-15

2021, január 15 - 08:00
Ma határtalan érzékenység lesz jellemző ránk, fontosak lesznek a kapcsolataink. Minden az elfogadás körül forog. Érezni akarjuk, hogy szeretnek minket, és különösen igaz ez kedvesünkre, családtagjainkra. Ma a káposzta vagy a spenót fontos vitaminokkal láthatja el szervezetünket. A káposzta segíthet a zsírégetésben, így duplán hasznos táplálék. A spenót is értékes, de frissen fogyasszuk! Ehetünk könnyű, zöldsalátát is, némi sovány hússal.
Kategóriák: Zöld hírek

Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2021-01-14

2021, január 14 - 08:00
Nagyobb igényünk támadhat a társaságra, szívesen ismerünk meg új munkatársakat. Ha új munkakörbe szeretnénk beletanulni, vagy munkahely változtatást szeretnénk, akkor ennek is ma van a napja! Ma szívesen kezdünk új életet! Újhold napján elhagyhatjuk rossz szokásainkat, vagy elengedhetjük a kapcsolatokat, melyek hátráltatják az életünket. Egyszóval ma van az új élet megkezdésének ideje!
Kategóriák: Zöld hírek

Szerdai HarmoNet horoszkóp 2021-01-13

2021, január 13 - 08:00
Ma örülünk a munkának, hasznossá szeretnénk tenni magunkat. Sokkal többet dolgozunk, és ráadásul pontosan. Annyira a munkára koncentrálunk, hogy közben elfelejtkezünk a szükségleteinkről. Ma a zöldségek napja van, sikerrel biztosíthatjuk szervezetünk ásványi anyag, vitamin utánpótlását. Ez azért fontos, mert szervezetünk nem tudja a vitaminokat önállóan előállítani. A nyers zöldségfélék azonban bővelkednek bennük, valamint rostokban is.
Kategóriák: Zöld hírek

Keddi HarmoNet horoszkóp 2021-01-12

2021, január 12 - 08:00
Ma szigorú hangulatban leszünk, nemcsak magunkkal vagyunk kíméletlenek, hanem másokkal is. A véleményünket is keményebben fogalmazzuk meg, s ebből akár sértődések is lehetnek. Fogalmazzunk finomabban! Gondoljuk végig, hogy mennyi kalciumot juttatunk a szervezetünkbe. Idősebb korban a csontok törékenyebbé válhatnak, s ha egyébként is hajlamunk van erre, akkor kellemetlen tünetek elé nézhetünk. Fontos, hogy már fiatalabb korban figyeljünk a kalcium utánpótlásra.
Kategóriák: Zöld hírek

Hétfői HarmoNet horoszkóp 2021-01-11

2021, január 11 - 08:00
Ma türelmetlenebbek leszünk, nehezebben mennek az aprólékos feladatok. Meg vagyunk győződve arról, hogy kizárólag nekünk lehet igazunk, így könnyen keveredünk vitába. Sajnos erőszakosan akarjuk meggyőzni egymást. Ma fogyasszunk több gyümölcsöt, rendkívül jót tesz szervezetünknek! Akik hajlamosak a savasodásra, bánjanak kicsit óvatosabban a gyümölccsel, éppen a savtartalma miatt. Jó ötlet, ha egyúttal néhány darab kekszet is elropogtatunk.
Kategóriák: Zöld hírek

Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2021-01-10

2021, január 10 - 08:00
Ma könnyed optimizmus, derűlátás jellemzi a napot. Nagy lelkesedéssel látunk neki a nehéz munkáknak, bár a pontosságot igénylő feladatoknak nem örülünk. Zavar minket, ha nem adnak nekünk igazat. Ma a paradicsom, paprika napja van, ezek a zöldfélék sok értékes anyaggal, vitaminnal láthatják el szervezetünket. A paprikák közül válasszuk a sötétebbeket, - minél élénkebb a színe, annál több hasznos anyag található benne! Egy salátát mindenképpen tartalmazzon a mai napi étrendünk!
Kategóriák: Zöld hírek

Szombati HarmoNet horoszkóp 2021-01-09

2021, január 9 - 08:00
Ma érzékeny, sértődékeny hangulatban leszünk, ami nem kedvez a kapcsolatainknak. Ha megbántjuk egymást, akkor a békülés nehezebb lesz, sőt még arra is hajlamosak leszünk, hogy bosszút álljunk. Ma érzékenyebbek lehetünk, - könnyebben kapunk el fertőző betegségeket is. Jól tesszük, ha nem megyünk olyan helyekre, ahol kis légtérben sok ember tartózkodik egyszerre. Megtehetjük viszont, hogy vitaminokkal erősítjük meg immunrendszerünket.
Kategóriák: Zöld hírek

Pénteki HarmoNet horoszkóp 2021-01-08

2021, január 8 - 08:00
Ma szenvedélyre vágyunk, de nem szívesen bonyolódunk kalandokba. Inkább kedvesünkkel élnénk meg a mély érzelmeket. Töltsünk több időt együtt és hangolódjunk rá egymás igényeire! Ma alhasunk lesz érzékenyebb. Ha nőgyógyászati panaszaink vannak, akkor kellemetlenül felerősödhetnek. A gyógynövények enyhíthetik a panaszokat, használhat például az ülőfürdő cickafarkkal. A kismamák a mai napon tartózkodjanak a fizikai megterheléstől!
Kategóriák: Zöld hírek

Kutyaharapást szőrivel - vajon tényleg gyógyít?

2021, január 7 - 16:06
A fenti mondásnak vajon van-e valós tapasztalatokon nyugvó alapja, avagy valóban gyógyítható-e a kutyaharapás az állat szőrével? A népi gyógymódok között keresünk a kérdésre választ.
Kategóriák: Zöld hírek

Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2021-01-07

2021, január 7 - 08:00
Ma a társasági élet, kedvünkre lesz. Szívesen beszélgetünk munkatársainkkal, örülünk a közös ebédnek, vagy kávézgatásnak. A nehéz munkákhoz nincs kedvünk, inkább halasszuk el a komoly feladatokat. Ma fogyasszunk sok folyadékot, hiszen a bőrünk is örül, ha sokat iszunk. Ha erről elfelejtkezünk, akkor a bőrünk is fonnyadttá, ráncossá válik. Jó trükk, ha reggel nem csapvízzel, hanem ásványvízzel törölgetjük át az arcunkat. Így frissebb és szebb lesz!
Kategóriák: Zöld hírek

Szerdai HarmoNet horoszkóp 2021-01-06

2021, január 6 - 08:00
Ma szívesen veszünk részt könnyed, szórakoztató időtöltésekben. Menjünk el kedvesünkkel egy érdekes kiállításra, vagy megnézhetünk egy jó mozit is. Egy könnyű, romantikus vacsora is élvezetet jelent. Ma ügyeljünk jobban a bőrünkre, hiszen érzékenyebb lehet. Használjunk kozmetikumot, mely nem vált ki allergiás reakciókat, mentes a színezőanyagoktól, illatanyagoktól. Akkor járunk jól, ha egész nap biztosítjuk bőrünk hidratáltságát, ehhez a megfelelő folyadékfogyasztás is szükséges!
Kategóriák: Zöld hírek

Keddi HarmoNet horoszkóp 2021-01-05

2021, január 5 - 08:00
Ma társaságkedvelő hajlamunk nyilvánul meg. Örülünk a barátainknak, de szívesen megyünk partyra, vagy moziba kedvesünkkel. Nyitottságunknak köszönhetően új barátokkal lehetünk gazdagabbak! Jól tesszük, ha sok folyadékot iszunk, így tisztítva meg szervezetünket, és könnyítve meg veséink dolgát. Húgy úti fertőzésünket természetes módon kezelhetjük a leghatékonyabban. Fogyasszunk rengeteg folyadékot, vagy gyógyteát. Így pár nap alatt elmúlik a baj, ami tipikus téli betegség.
Kategóriák: Zöld hírek

A Vízöntő szerelmi élete

2021, január 4 - 15:33
Ha Vízöntő csillagjegyű, vagy ascendensű, esetleg sok Vízöntőben tartózkodó bolygójú képelttel bíró partnerünk van, s meg szeretnénk őt tartani, akkor érdemes néhány szempontot tudatosan szem előtt tartanunk, annak érdekében, hogy velünk maradjon, s kapcsolatunk harmonikus legyen.
Kategóriák: Zöld hírek

Hétfői HarmoNet horoszkóp 2021-01-04

2021, január 4 - 08:00
Ma a könnyed családi programok ideje van. Jó ötlet egy kirándulás a friss levegőn, de vegyük figyelembe, hogy lustábbak vagyunk. Hosszabb gyalogtúrákra inkább ne vállalkozzunk! Többet kellene pihennünk, hiszen keringési rendszerünk érzékenyebb lehet. Gerincünk is érintett, valamint a hátunk területe. Lehet, hogy érdemes ma igénybe vennünk párunk segítségét, aki megmasszírozhatja a hátunkat. Ez lehetőség érzelmeink kifejezésére.
Kategóriák: Zöld hírek

Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2021-01-03

2021, január 3 - 08:00
Ma már befelé forduló hangulatban lehetünk, nem örülünk az új ismeretségeknek. Minden kapcsolatunkban visszafogottabban viselkedünk. A munka azonban kedvünkre van, szívesen vállalunk több feladatot. Ma emésztőrendszerünk lesz érzékenyebb, jobban meg kell gondolnunk, hogy mit eszünk. Ha nem figyelünk táplálkozásunkra, akkor kellemetlen hasmenés lehet a vége. Jobb, ha a puffasztó ételektől is óvakodunk, különösen akkor, ha ritkán eszünk ilyesmit.
Kategóriák: Zöld hírek