Harmonet

Tartalom átvétel HarmoNet
Mindenkinek akinek lelke van
Frissítve: 7 óra 7 perc

Heti munkahoroszkóp 2019.február 18-tól 24-ig

11 óra 14 perc
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
Kategóriák: Zöld hírek

Hétfői HarmoNet horoszkóp 2019-02-18

11 óra 14 perc
Ma dinamikus hangulatban leszünk, kedvünk támad baráti kapcsolatainkat ápolni. Szórakozásra vágyunk, örülünk a színháznak, mozinak. A családosok remek programokat szervezhetnek a gyerekekkel együtt. Ma keringési rendszerünk lehet érzékenyebb, különösen akkor, ha sok nehéz ételt fogyasztunk, elszoktunk a mozgástól. Ha vissza szeretnénk szerezni a fittségünket, akkor haladjunk kis lépésekben, először csak sétáljunk jó nagyokat. Fokozatosan térhetünk át a kocogásra.
Kategóriák: Zöld hírek

Heti wellness horoszkóp 2019.február 17-től 23-ig

2019, február 17 - 08:00
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
Kategóriák: Zöld hírek

Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2019-02-17

2019, február 17 - 08:00
Ábrándos hangulatban töltjük a mai napot. Ma a mellkasunk lesz érzékenyebb, érdemes friss levegőről gondoskodnunk. Ne dohányozzunk túlságosan sokat, s olyan helyeken se tartózkodjunk, ahol vágni lehet a füstöt. Lakásunk illatát, pedig felfrissíthetjük egy kiadós szellőztetéssel!
Kategóriák: Zöld hírek

A színek mágiája

2019, február 16 - 17:18
A színeknek fontos szerepük van a mágiában, varázslásban, ezzel minden mágus tisztában van! A színeket több mindenre lehet használni: védelemre, gyógyításra, szerelemre, pénzvonzásra, de a kellékek lehetnek különbözőek, pl. színes gyertyák, papírok, fonalak és cérnák, ceruzák és tollak.
Kategóriák: Zöld hírek

Szerelem, szenvedély vagy szenvedés?

2019, február 16 - 13:57
A szerelem az egyik legkomplexebb, legérdekesebb, legmegmagyarázhatatlanabb és legcsodálatosabb érzelem amit egy ember érezhet. Több író és költő vetette már papírra a szebbnél szebb szerelmi történeteket, zenészek adták hangszerek által hallhatóvá a szerelem dallamát és mozivásznon keresztül hozták még közelebb a romantikus és könnyeket előcsalogató filmeket.
Kategóriák: Zöld hírek

Ide látogasson el, aki gyermeket szeretne

2019, február 16 - 10:52
Budapesttől 100 kilométerre, a Mátra és a Cserhát ölelésében található a csodatévő erejéről is elhíresült Szentkút, ahová a gyermekre vágyók a legnagyobb számban érkeznek segítséget kérni. Jövő hétvégén ismét megrendezik a Gyermekre vágyók lelkigyakorlatát, amelyre feszült, aggódó párok érkeznek, s ahonnan reményteli házasok távoznak.
Kategóriák: Zöld hírek

Kocsonyázott alma Rézi néni szakácskönyvéből

2019, február 16 - 09:49
Olvasni is élvezet! Dédanyáink, nagymamáink által ismert, számtalan kiadást megért, remekbe szabott szakácskönyv. Rézi néni, azaz Dolecskó Terézia 1876-ban jelentette meg először a Szegedi szakácskönyvet, amiben ezt a gyöngyszemet is találtuk.
Kategóriák: Zöld hírek

Heti Style-Art-Party horoszkóp 2019.február 16-tól 22-ig

2019, február 16 - 08:00
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
Kategóriák: Zöld hírek

Szombati HarmoNet horoszkóp 2019-02-16

2019, február 16 - 08:00
Ma már érzelmesebb, romantikusabb hangulatban leszünk. Szívesen töltjük az időnket kedvesünkkel. A gyerekekkel való foglalkozás is örömmel tölt el, lepjük meg őket valamilyen közös programmal! Ma érzékenyebb a gyomrunk! A saláta, gomba, kelbimbó jó választás lehet. Az uborkának megvan az előnye, hogy magas víztartalommal rendelkezik, kalóriában viszont szegény. Ma óvakodjunk a túlfűszerezett, nehéz ételektől!
Kategóriák: Zöld hírek

Humoros játékshow-val frissít a Viasat Explore

2019, február 15 - 20:15
Érdemes késő este a Viasat Explore csatornára kapcsolni: ma indul A feladatosztó! (Ismétlés: szombat és vasárnap este.)
Kategóriák: Zöld hírek

Az életünk célja - és mások elvárásai

2019, február 15 - 19:20
Amikor megszületünk, beleszületünk egy családba. Egy olyan családba, ahol már konkrét elképzelések vannak a világról, az életről, a szerelemről, tulajdonképpen mindenről. Ezek az elképzelések, meggyőződések a családtagok tapasztalatai alapján alakultak ki. Nekünk, akik még nem rendelkezünk tapasztalatokkal, ezt a tudást adják át. Amit ők tanultak, tapasztaltak. De vajon megegyezik-e ez azzal, amit nekünk kell földi életünk során megtanulni, tapasztalni?
Kategóriák: Zöld hírek

A papa Volgájával zár vasárnap zár a Cseh Filmkarnevál - Egy kis időre

2019, február 15 - 16:41
Az Egy kis időre és a Papa Volgája zárja a Cseh Filmkarnevált. Az vetítéssorozatot a Staropramen támogatta.
Kategóriák: Zöld hírek

Az élet szkizofréniával: egy hazai felmérés tanulságai

2019, február 15 - 15:39
A szkizofrénia kezelése nagy kihívást jelent a szakemberek számára. Korai diagnózissal, személyre szabott (modern) terápiával és támogató környezet segítségével a szkizofréniával élők számára a teljes élet elérése reális célkitűzés lehet. Többek között ez derült ki egy közelmúltban végzett hazai felmérésből.
Kategóriák: Zöld hírek

Megjelent a Dühöngő fúriák

2019, február 15 - 11:36
Befejezéséhez ért Richard Morgan díjnyertes Valós halál-trilógiája. A népszerű sorozatra adaptált történet (a második évad idén várható) utolsó része, a Dühöngő fúriák most jött ki felújított kiadásban.
Kategóriák: Zöld hírek

Heti szexhoroszkóp 2019.február 15-től 21-ig

2019, február 15 - 08:00
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
Kategóriák: Zöld hírek

Pénteki HarmoNet horoszkóp 2019-02-15

2019, február 15 - 08:00
Ma szívesen hódolunk az érzéki élvezeteknek! Ilyen a szex, vagy az evés-ivás. A kelleténél többet eszünk, így a kilók is gyarapodhatnak. Ma még fontosabb, hogy tudjuk, hol van a mérték az élvezetekben! Ma szerepelhet a menüben az örök klasszikus burgonya, melyet nagyon sokféleképpen készíthetünk el. Elsősorban köretként szoktuk fogyasztani, de egytálételként is kiváló lehet. A répa is nagyon jól jön ma táplálkozásunk szempontjából.
Kategóriák: Zöld hírek

Hogy becézik a magyarok a szerelmüket?

2019, február 14 - 19:11
Mi alapján adnak becenevet egymásnak a párok? Melyek azok a tipikus visszatérő, párkapcsolatokon átnyúló becézések és egyáltalán: mik a legszimpatikusabb becenevek jelenleg?
Kategóriák: Zöld hírek

Valentin-napi tarot: szemléletváltás

2019, február 14 - 16:20
Valentin-nap van, a szerelmesek napja. A Tarot mai üzenete az Akasztott. Mit jelez ez a lap? Hirtelen változást, ami elsősorban a gondolkodásmódban következik be.
Kategóriák: Zöld hírek

10 dolog, ami arról árulkodik, hogy szerelmi kötést tettek rád

2019, február 14 - 15:16
A szerelmi kötés, a szerelmi mágia a rontás egyik formája. Átok a javából, még ha elsőre úgy is tűnik, mintha szuper eredménnyel kecsegtetne: visszatérő szerelem, elhidegült kedves visszatérése, vagy a hűtlenség vége.
Kategóriák: Zöld hírek