Harmonet

Tartalom átvétel HarmoNet
Mindenkinek akinek lelke van
Frissítve: 42 perc 35 másodperc

Szállást keresnek a magányos méhek

3 óra 30 perc
És te is segíthetsz nekik! Méhecskehotelt nyithatsz akár erkélyen, ablakpárkányon is, hatékonyan segíthetve a szelíd beporzók szaporodását már kora tavasztól. A magányosan élő méhek és darazsak körülöttünk élnek a kertekben, parkokban, lakótelepeken, még a sokadik emelet magasában is. Mindenütt, ahol virágokat találnak. Azért nem figyelünk fel rájuk, mert ezek az állatok - a családokban élő rokonsággal szemben - nem támadékonyak, ha nem fogjuk meg őket, teljesen ártalmatlanok.
Kategóriák: Zöld hírek

Frissítő tésztasaláta - húsmentesen!

7 óra 39 perc
Rövid idő alatt összedobható ez a finom tésztasaláta. Fogyaszthatjuk köretként, de önálló ételként is megállja a helyét.
Kategóriák: Zöld hírek

Heti munkahoroszkóp 2020.február 24-től március 1-ig

8 óra 44 perc
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
Kategóriák: Zöld hírek

Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-02-24

8 óra 44 perc
Ma érzékeny hangulatban leszünk, - az álmodozás és a figyelmetlenség meghatározza munkavégzésünket is. Jó trükk, ha minden teendőt, fontos telefont feljegyzünk. Talán így nem felejtjük el a lényeges tennivalókat. Vigyázzunk jobban a lábainkra, lehetőleg kényelmes cipőt hordjunk a mai napon! A reflexzóna masszázs viszont, pihentetően, méregtelenítően hat a szervezetre. A tavasz közeledte esztétikai szempontból is ok az igényes lábápolásra!
Kategóriák: Zöld hírek

Matera egy csoda! Íme a város, ahol az új James Bond filmet forgatták

2020, február 23 - 18:41
A dél-olasz Basilicata régió gyöngyszeme, Matera nem először tűnik fel a filmvásznon. Mel Gibson itt forgatta A passiót, Timur Bekmambetov a Ben-Hur 2016-os verzióját, tavaly pedig a legújabb James Bond film, a No Time To Die jeleneteit vették fel a 7000 éves múltra visszatekintő településen.
Kategóriák: Zöld hírek

Viannal mindig jól lehetett csajozni

2020, február 23 - 16:59
Francia életérzés, elsöprő virtus, az ötvenes évek Párizsa. Ide repít minket Boris Vian, élet és halál határmezsgyéjén egyensúlyozó, fékezhetetlen polihisztor zseni, a 20. század európai irodalmának egyik legeredetibb figurája.
Kategóriák: Zöld hírek

Heti wellness horoszkóp 2020.február 23-tól 29-ig

2020, február 23 - 08:00
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
Kategóriák: Zöld hírek

Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-02-23

2020, február 23 - 08:00
Ma fáradtabbak leszünk, nem vágyunk a nagy bulikra, összejövetelekre. Inkább megnéznénk egy jó filmet, egy puha takaróba burkolódzva, a kanapén. Nagyobb hajlamunk lesz a nassolásra, de ez nem előnyös, hiszen könnyebben hízunk! Ma könnyebben felszívódnak a szénhidrátok, így a testsúlyunk is növekedhet, ha fehér kenyeret, vagy süteményt eszünk. Ezeket az élelmiszereket ma hagyjuk ki a menüből. Inkább együnk teljes kiőrlésű gabonából készült pékárut, vagy sovány joghurtot.
Kategóriák: Zöld hírek

Zabolátlan zenei vágta Marlene Dietrichtől Viszockijon Cseh Tamásig

2020, február 22 - 16:58
Kollár-Klemencz László két nagyszerű zenésszel együtt készítette el új produkcióját. Farkas Róbert hegedűművész, a Budapest Bár vezetője, valamint Dargay Marcell, a Katona József Színház és más színházak állandó zeneszerzője különleges, művészi és sok-sok ötlettel teli kíséretet adnak Kollár rendkívül szuggesztív és érzelmes előadásmódjához.
Kategóriák: Zöld hírek

Csak növényeket eszem, egészséges maradok?

2020, február 22 - 14:19
Flexitáriánus, vegán, esetleg teljes értékű növényi étrendet követsz? Érdemes tudni, mit mondanak a dietetikusok.
Kategóriák: Zöld hírek

Fahéjas almatorta - tojás nélkül

2020, február 22 - 09:23
Tojás nélkül sütemény? Igen, létezik! Próbáld ki, és a siker nem marad el!
Kategóriák: Zöld hírek

Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.február 22-től 28-ig

2020, február 22 - 08:00
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
Kategóriák: Zöld hírek

Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-02-22

2020, február 22 - 08:00
Ma szabadságra vágyunk, az egyéni célok kerülnek előtérbe. Nehezen viseljük, ha főnökünk utasításait kell követnünk, és a csapatmunka sem az erősségünk. Saját elképzeléseink vannak, a saját szabályaink fontosak. Vigyázzunk jobban a lábainkra, különösen akkor, ha visszeres problémákkal is küzdünk. A fájós lábakon segíthet, ha speciális krémet alkalmazunk, ami enyhíti a visszerek problémáját. Enyhülést hozhat a gyógy harisnya is. Kerüljük a magas sarkú cipőt!
Kategóriák: Zöld hírek

Ha hazudnak nekem, én is hazudok? A tükör törvényéről

2020, február 21 - 18:24
Ami nem tetszik bennem, azt javítsd ki magadban - ez az a mondat, ami a legtöbbször vált ki indulatokat sokakban. Hisz ez azt jelenti, hogy ha hazudnak nekem, akkor én is hazudok másoknak? Nem erről van szó, és sajnos ezt a kijelentést gyakran arra használják sokan, hogy elbújjanak a felelősségvállalás elől.
Kategóriák: Zöld hírek

Díszvendég: Klaus Maria Brandauer

2020, február 21 - 13:13
Szabó István Zárójelentés című filmjének főszereplője, Klaus Maria Brandauer a Magyar Filmdíj 2020 - Magyar Mozgókép Szemle nyitóeseményére a rendezvény díszvendégeként Budapestre érkezik. A neves osztrák színész Szabó István Oscar®-díjas Mephisto című alkotásával vált világhírűvé.
Kategóriák: Zöld hírek

Mi az a belső templom?

2020, február 21 - 10:02
A lélek temploma a test, amire vigyázni kell, hogy a lélek jól érezze magát benne. A test tisztasága nem csak a fürdésről és a tisztálkodásról szól, hanem arról is, hogy meg se érintse testemet olyan ember, akit nem kedvelek, vagy nem szeretek.
Kategóriák: Zöld hírek

Heti szexhoroszkóp 2020.február 21-től 27-ig

2020, február 21 - 08:00
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
Kategóriák: Zöld hírek

Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-02-21

2020, február 21 - 08:00
Ma a társasági események, közös szórakozások napja van, amelyet barátainkkal osztunk meg. Kedvünkre lehet egy érdekes kiállítás is, de a mozinak is örülünk. Különösen a művészfilmek hoznak lázba. Ha ma este táncolni megyünk, akkor kényelmes cipőben tegyük ezt. Nagyon szexi a magas sarok, ám a bokánk ma sérülékenyebb. Könnyen adódnak balesetek, ezért szükséges a fokozott óvatosság. A ruhánk is legyen laza, kényelmes darab!
Kategóriák: Zöld hírek

Nyilvános a Magyar Mozgókép Szemle programja

2020, február 20 - 20:55
A Magyar Filmakadémia Egyesület a Nemzeti Filmintézet támogatásával 2020. február 26-29. között rendezi meg a Magyar Filmdíj 2020 - Magyar Mozgókép Szemlét, melynek programja immár nyilvános. Idén összesen 114 filmalkotást neveztek az alkotók, melyek közül előzsűrik választották ki azt az 59, Magyar Filmdíjra jelölt alkotást, melyeket a rendezvény alatt a közönség nagy vásznon megnézhet - a televíziós forgalmazású filmeket ingyenesen, a nagyjátékfilmeket pedig kedvezményes 500 Ft-os áron.
Kategóriák: Zöld hírek

Mozizz ingyen, vagy 500 forintért!

2020, február 20 - 15:24
Jövő héten lesz a Magyar Mozgókép Szemle. Idén összesen 114 filmalkotást neveztek az alkotók, melyek közül előzsűrik választották ki azt az 59, Magyar Filmdíjra jelölt alkotást, melyeket a rendezvény alatt a közönség nagy vásznon megnézhet - a televíziós forgalmazású filmeket ingyenesen, a nagyjátékfilmeket pedig kedvezményes 500 Ft-os áron.
Kategóriák: Zöld hírek